Animali Halle

INSTALLATEUR VAN DER BIEST VERTROUWT OP PREFLEX SAFE

"Voor deze werf hebben wij gekozen voor Preflex Safe conform het AREI", vertelt Van Der Biest. Preflex SAFE is een volledig assortiment van voorbedrade buizen dat bekend staat om zijn halogeenvrije draad- en kabelcombinaties. Doordat ze minimaal voldoen aan de CPR klasse Cca s1a1, staan ze garant voor een gemakkelijke, snelle en brandveilige installatie. 

Preflex sign Ninove

Preflex kleurt je installatie

Al meer dan dertig jaar verlicht Preflex het werk van de elektro-installateur. Vandaag zijn de Preflex voorbedrade buizen een essentieel onderdeel van elke elektrische installatie. Dit familiebedrijf van weleer is uitgegroeid van een specialist en marktleider in voorbedrade buizen naar een totaalaanbieder van oplossingen voor de elektro-installateur. 

Preflex color

Preflex kleurt je installatie

Om elektroleidingen gemakkelijker te herkennen en identificeren, lanceert Preflex, de elektro specialist binnen de Pipelife groep, voorbedrade buizen in zeven duidelijk herkenbare kleuren. 

Rioolrenovatie Verviers DURA.PC

Opvallend rioolrenovatie project gestart in Verviers

Sinds begin oktober vindt er in Verviers een rioolrenovatie project plaats van 650m. De vloei was door de jaren heen beschadigd waardoor er putjes ontstonden met verstoppingen als gevolg. Neem een kijkje op dit project! 

Vergroening speelplaats

Nuttige ecologische toepassing van afgekeurde buizen

In totaal ontstaat er meer dan 2.000 vierkante meter groen op de verschillende Hasseltse speelplaatsen. Met meer natuurlijke schoolomgevingen verhoogt de stedelijke veerkracht tegen een veranderd klimaat. Hierbij mogen verschillende recuperatiematerialen niet ontbreken. 

PIP_BE_Nastassia_Geerts

Werknemers aan het woord: meet Nastassia!

Hoe is het om te werken bij Pipelife Infra? Lees hier het interview 1 van onze collega's: Nastassia. 

master3plus_project_vossemeren6

Vakantiewoningen Centerparcs De Vossemeren kiest voor Master 3 Plus

Sinds eind vorig jaar vindt er bij Centerparcs "De Vossemeren" een totaalrenovatie plaats. De firma Woutim koos voor dit project heel bewust voor het Master 3 Plus systeem van Pipelife. 

Kapotte buizen omgebouwd tot trommels

pipelife zet in op alternatieve manieren om circulaire economie te boosten

Bij Pipelife streven we naar allerlei manieren om de afvalberg zo veel mogelijk te verkleinen. Een flinke uitdaging als kunststoffabrikant zijnde. Toch blijven we met een open blik zoeken naar manieren en  houden we nauwkeurig in de gaten waar het restafval van de PVC, PP en PE belandt. 

foto zandbergstraat pipe be

Wereldwaterdag: schoon, zuiver en lekker drinkwater voor iedereen

Graag nemen we vandaag even de tijd om een actueel drinkwater project in de kijker te zetten. Een aantal weken geleden werd er in de Zandbergstraat te Hoogstraten 4 770m aan PVC Platisdro drukleidingen geleverd. 

PP Pragma geo

Het Turnhouts Vennengebied en Pipelife slaan de handen ineen

Het Turnhouts Vennengebied staat bekend als een prachtig natuurgebied van meer dan 200ha. De vele vennen, heide en graslanden vragen om een duurzame oplossing bij de aanleg van een nieuwe parkeerhaven. 

Nieuws_Sewage_Project_Den Haag

Pipelife voorkomt wateroverlast op kwetsbare locaties

Van een eerste generatie infiltratiekratten tot een waterbeheersysteem. Dat is kortweg de ontwikkeling die Pipelife, een van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen in Europa, de afgelopen jaren heeft ingezet om tot effectief regenwaterbeheer te komen.

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.