Master3Plus

Ontdek meer

SUPERIEURE GELUIDSISOLATIE

Master3Plus, ons ultramodern akoestisch binnenrioleringsysteem in polyproplyleen (PP), vermindert op effectieve wijze zowel lucht- als contactgeluid. 

Volgens testen van het Duitse Fraunhofer Instituut blijkt zelfs dat Master3Plus een van de stilste binnenrioleringsystemen op de Europese markt is. Het overtreft de eisen voor geluidsisolatie in gebouwen en houdt het installatiegeluidsniveau onder 10 dB(A).

Overview of Master3Plus products standing together
Master3Plus thumbnail NL
Master3Plus Pipes

Buizen

De nieuwe gemofte Master3Plus buizen zijn, net als de bestaande gladde buizen, opgebouwd uit 3 lagen die geluidsisolatie garanderen. De zwarte buitenlaag zorgt voor een hoge slagvastheid, ook bij vriestemperaturen. De stevige tussenlaag is de belangrijkste bron van geluidsisolatie en zorgt tegelijk voor de hoge mate van stijfheid. De gladde witte binnenlaag voorkomt afzetting en is bovendien handig voor onderhoud en inspectie.

De hoogwaardige grondstoffen zorgen voor een lange levensduur met minimaal onderhoud.

Overview of Master3Plus products standing together

200+ hulpstukken

Of je nu de voorkeur geeft aan een mof-spie of een volledig gemoft hulpstuk, door de meer dan 200 producten in het assortiment kan er voor iedere installatie, hoe complex ook, een passend binnenrioleringsysteem ontworpen worden.

Beugels

De geluidsdempende Master3Plus bevestigingsbeugels zijn speciaal ontworpen om trillingen tot een minimum te beperken.

De bevestigingsstukken weerhouden dat trillingen en contactgeluiden via muren en bouwstructuren naar aangrenzende ruimten worden overgebracht.

optimale geluidsisolatie onder 10 dB(A)

HOOR EN ERVAAR HET VERSCHIL

Master3Plus is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de hedendaagse bouw- en huisvestingsuitdagingen op het vlak van kwaliteit, geluidsisolatie, installatiegemak en levensduur. Het uiterst complete en goed doordachte systeemontwerp biedt tastbare voordelen voor ontwerpers, installateurs, investeerders en bewoners.  

UITSTEKENDE GELUIDSISOLATIE

Effectieve vermindering van lucht- en contactgeluiden dankzij de 3-laagse opbouw van de buizen en het akoestisch geoptimaliseerde design van de hulpstukken.

hoge rigiditeit

Master3Plus producten hebben een hoge slagvastheid en zijn perfect bestand tegen vriestemperaturen.

uitgebreid assortiment

Dankzij 200+ hulpstukken is het systeem eenvoudig en veilig inzetbaar in elk installatieproject. 

lange levensduur met minimaal onderhoud

Door de uitvoering in duurzaam poplypropyleen en het doordachte design van de buizen en hulpstukken, garanderen we een levensduur van 50 jaar met minimaal onderhoud voor het Master3Plus systeem. 

eenvoudige en snelle installatie

Het Master3Plus systeem beschikt over een aantal belangrijke troeven die de installatie vereenvoudigen: de speciaal ontwikkelde en betrouwbare dichtingsring, verstevigingsribben die je helpen om hulpstukken snel en correct uit te lijnen en dieptemarkeringen die je onmiddellijk laten zien of je verbinding correct gemaakt is. 

Hydraulisch geoptimaliseerd ontwerp

De combinatie van de gladde binnenlaag van de buizen en het hydraulisch geoptimaliseerd ontwerp van de hulpstukken zorgt voor minder turbulentie en een hogere stroomsnelheid. 

BIM MEETS MASTER 3+

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Facilisis mauris sit amet massa vitae tortor. Elit at imperdiet dui accumsan sit amet nulla facilisi. Risus sed vulputate odio ut enim blandit. Nunc aliquet bibendum enim facilisis gravida neque convallis a. Venenatis tellus in metus vulputate eu scelerisque. Netus et malesuada fames ac turpis. Lobortis feugiat vivamus at augue. Ut porttitor leo a diam sollicitudin tempor id eu nisl. 

benut de digitale technologie

BIM ontmoet MASTER3PLUS 

Op basis van je digitale lay-out, bieden wij een all-in digitale ontwerpdienst die nauwkeurige simulaties maakt, snelle berekeningen uitvoert en direct conflicten opspeurt.

Als je liever zelf ontwerpt, download dan gewoon onze Master3Plus bibliotheek en gebruik BIM om je project te optimaliseren.

DOWNLOAD HIER ONZE BROCHURE


CONTACTEER ONS

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.