WERK MAAKT DEEL UIT VAN ONS LEVEN. DOOR ONZE KRACHTEN TE BUNDELEN KUNNEN WE SAMEN EVOLUEREN.

Ontdek meer

#career

Elk van onze meer dan 2.700 medewerkers bezit unieke vaardigheden, knowhow, ervaringen en persoonlijke doelstellingen. En toch is er iets dat ons verbindt: een gemeenschappelijk doel en de visie om de levensstandaard voor huidige en toekomstige generaties te verbeteren.

Het succes van een bedrijf schuilt in zijn medewerkers. Cijfers zeggen weinig en vormen geen bedrijf. Mensen wel. Daarom bieden wij een stimulerende werkomgeving gestoeld op samenwerking en teamwork. Onze medewerkers kunnen groeien en bloeien in een veilige en respectvolle omgeving.

Onze werknemers, partners en klanten maken allemaal deel uit van de Pipelife-familie. Samen geven we vorm aan een inclusieve en duurzame toekomst.

Cijfers praten niet, analyseren niet en vormen geen bedrijf. mensen wel.

Doris Strohmaier, Chief Operating Officer Central- Europa en Balkan, Pipelife Interntional

Doris Strohmaier

Samen bouwen aan de toekomst

Een uitdaging waarbij u nieuwe verantwoordelijkheden opneemt in een open en stimulerende werkomgeving? Overweeg dan een carrière bij Pipelife. Sinds de start in 1989 in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale leveranciers van leidingsystemen, met kantoren op 27 locaties over de hele wereld. 

Onze missie is het creëren van een veilig, gezond en zorgeloos leven voor huidige en toekomstige generaties. Onderschrijft u deze waarden en wilt u vorm geven aan een inclusieve en duurzame toekomst? Bekijk dan onze vacatures!

Employer Branding Logistiek medewerker

Bekijk onze vactures

Onze vacatures

Bent u op zoek naar nieuwe uitdagingen? Om uw talenten te ontwikkelen en te werken in een omgeving die uw ideeën verwelkomt? Ontdek de carrièremogelijkheden bij Pipelife, een onderdeel van de Wienerberger Group. 

Meer weten over :

  • Wienerberger als werkgever
  • Tips voor uw sollicitatie
  • Verhalen van medewerkers
  • Ons rekruteringsteam

Sluit u aan in 27 landen

Pipelife is altijd dichtbij. Met fabrieken, filialen en verkoopkantoren zijn we aanwezig op 27 locaties in Europa en de VS. Bekijk al onze locaties onderaan deze pagina en geef het startschot aan een nieuwe carrière.

Pipelife Locations Map

Kim Jacques

HR Business Partner

+32 479 26 30 87


Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder via mail.

Email

Delen:

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Zoek een handelaar bij u in de buurt

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.