WIJ HEBBEN DE JOB, HEB JIJ DE SKILLS?

Nieuw in de Pipelife groep: Steinzeug-Keramo

#career

Vacatures in de kijker

Happy mid aged business woman manager handshaking greeting client in office. Smiling female executive making successful deal with partner shaking hand at work standing at meeting table.

Plant Controller (Kalmthout)

Als controller sta je in voor het verlenen van cijfermatige en analytische ondersteuning naar het fabrieksmanagement. Meer weten? Lees er alles over. 

vacature accountmanager

Technical Accountmanager Infra (West-Vlaanderen)

Houd je van afwisseling en heb je graag impact? Ontdek de vacature Technical Accountmanager Infra voor regio West-Vlaanderen.

vacature mechanieker hasselt

Mecanieker (Hasselt)

Op zoek naar een betekenisvolle job? Voor onze site in Hasselt zijn wij opzoek naar mecaniekers. Als lid van het team mechanisch onderhoud, sta je samen met je collega's en onder toezicht van je teamleader in voor de goede werking van onze geautomatiseerde productie-installaties. Lees snel verder.

Elk van onze meer dan 2.700 medewerkers bezit unieke vaardigheden, knowhow, ervaringen en persoonlijke doelstellingen. En toch is er iets dat ons verbindt: een gemeenschappelijk doel en de visie om de levensstandaard voor huidige en toekomstige generaties te verbeteren.

Het succes van een bedrijf schuilt in zijn medewerkers. Cijfers zeggen weinig en vormen geen bedrijf. Mensen wel. Daarom bieden wij een stimulerende werkomgeving gestoeld op samenwerking en teamwork. Onze medewerkers kunnen groeien en bloeien in een veilige en respectvolle omgeving.

Onze werknemers, partners en klanten maken allemaal deel uit van de Pipelife-familie. Samen geven we vorm aan een inclusieve en duurzame toekomst.

Cijfers praten niet, analyseren niet en vormen geen bedrijf. mensen wel.

Doris Strohmaier, Chief Operating Officer Central- Europa en Balkan, Pipelife Interntional

Doris Strohmaier

Samen bouwen aan de toekomst

Een uitdaging waarbij u nieuwe verantwoordelijkheden opneemt in een open en stimulerende werkomgeving? Overweeg dan een carrière bij Pipelife. Sinds de start in 1989 in Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende internationale leveranciers van leidingsystemen, met kantoren op 27 locaties over de hele wereld. 

Onze missie is het creëren van een veilig, gezond en zorgeloos leven voor huidige en toekomstige generaties. Onderschrijft u deze waarden en wilt u vorm geven aan een inclusieve en duurzame toekomst? Bekijk dan onze vacatures!

Employer Branding Logistiek medewerker

Werknemers aan het woord

Bij Pipelife streven we naar duurzame relaties met onze werknemers. Daarom luisteren we naar onze collega's en laten we ze graag zelf aan het woord. Ontdek het werknemersinterview met Nastassia, hier

Werknemers aan het woord: Nastassia

Bekijk onze vactures

Banner with Pipelife employees
Banner with Pipelife employees

Onze vacatures

Bent u op zoek naar nieuwe uitdagingen? Om uw talenten te ontwikkelen en te werken in een omgeving die uw ideeën verwelkomt? Ontdek de carrièremogelijkheden bij Pipelife, een onderdeel van de Wienerberger Group. 

Meer weten over :

  • Wienerberger als werkgever
  • Tips voor uw sollicitatie
  • Verhalen van medewerkers
  • Ons rekruteringsteam

Sluit u aan in 27 landen

Pipelife is altijd dichtbij. Met fabrieken, filialen en verkoopkantoren zijn we aanwezig op 27 locaties in Europa en de VS. Bekijk al onze locaties onderaan deze pagina en geef het startschot aan een nieuwe carrière.

Pipelife Locations Map

Kim Jacques

HR Business Partner

+32 479 26 30 87


Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Delen:

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.