Preflex elektro installatie in BEN appartementencomplex

17 oktober 2023 | 3 min lezen

Delen:

 

BEN woningen zijn sinds 2021 de standaard voor nieuwbouw in België. Bijna energie neutraal is een bouwconcept met beperkte energievraag dat gebruik maakt van hernieuwbare bronnen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. De 10 moderne nieuwbouw appartementen in Residentie Rietvink in Tremelo, worden gebouwd met het oog op luxe en duurzaamheid. Bouwheer Artesio schakelde Electro Corbeels uit Leuven in voor de elektriciteitswerken van dit appartementencomplex. 

Residentie Rietvink

Electro Corbeels kiest voor kwaliteit van Preflex

Dit appartementencomplex bevindt zich in Tremelo, op wandelafstand van het centrum. Het project bestaat uit 10 moderne appartementen verspreid over twee volumes. Het complex is voorzien van zonnepanelen en de privatieven zijn uitgerust met vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie.

Electro Corbeels, toonaagevend installateur uit Leuven, werd voor dit project aangesteld als elektricien. In de gemeenschappelijke delen kiest Corbeels resoluut voor Preflex SAFE. In de wooneenheden combineert hij de klassieke Preflex met de kwalitatieve inbouwdozen van Reddy.

Snel en gemakkelijk installeren met Preflex

Voor de aanleg van elektro installaties kiest Electro Corbeels tegenwoordig voor Preflex. "We werken sinds kort met de Preflex voorbedrade buizen omwille van de kwaliteit, het voordeel van de kleurcodering en de prijs" zegt Corbeels. Daarnaast gebruiken zij al geruime tijd de inbouwdozen van Reddy.

Het onmiddelijk en snel herkennen van producten is voor installateurs een belangrijke troef die het werk vergemakkelijkt. Door de zeven verschillende kleuren herken je Preflex elektrobuizen gemakkelijk nadat ze geïnstalleerd zijn in vloeren en wanden. Ook de Preflex SAFE buizen zijn te herkennen aan de typische groene buiskleur, voorzien van een gekleurd lijntje afhankelijk van de selectie van de installatiedraden in de buis.

Reddy Rietvink
Preflex Rietvink

We werken sinds kort met de Preflex voorbedrade buizen omwille van de kwaliteit, het voordeel van de kleurcodering en de prijs

- Electro Corbeels uit Leuven

Preflex oplossingen

Met Preflex kies je voor betrouwbare kwaliteit en zal je gegarandeerd sneller en gemakkelijker installeren.

Preflex SAFE is het volledige assortiment van voorbedrade buizen met halogeenvrije kabel en draadcombinaties. Zo ben je 100% zeker van een veilige oplossing conform het AREI.

Preflex_PreflexSafe

Universele inbouwdozen van Reddy

De Reddy inbouwdozen zijn van topkwaliteit en zijn perfect te gebruiken in combinatie met de Preflex elektrobuizen.

Voor elk type installatie hebben wij de juiste inbouwdoos! Ontdek ze hier.

Recessed box double B45 with screws

Residentie Rietvink

De appartementen zijn momenteel in verkoop, klik hier voor meer info. Wij bedanken Electro Corbeels voor de fijne samenwerking! 

AREI-Proof installeren

herobanner AREI
herobanner AREI

Uw aanspreekpunt

Kristof Erauw

Project manager - Henegouwen, Namen, Oost- & West-Vlaanderen

+32 496 36 77 08

Terugbellen


Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.