Moderne architectuur vraagt om Preflex oplossingen

16 maart 2023 I 3 min lezen

Delen:

Moderne architectuur vraagt om Preflex oplossingen

Electra Conctractors Waregem is momenteel druk bezig met de bekabeling van een energiezuinige kijkwoning van Dumobil te Erpe Mere. Tijdens de bouw van deze kijkvilla wordt er in het bijzonder gelet op moderne architectuur binnen een residentiële groene omgeving. Een interessant project waarbij zowel Preflex The Original als Preflex Safe worden toegepast. Project Manager Buildings - Kristof Erauw - nam een kijkje achter de schermen.

Dumobil Kijkvilla 9

electra contractors als elektro installateur

Electra Contractors nv is specialist in algemene elektriciteitswerken, elektrische installaties, alarmsystemen,… Al meer dan 30 jaar staan zij gekend om hun expertise en vakkundige afwerking van allerhande elektriciteitswerken. 

Voor dit project is Electra Contractor Waregem als elektro installateur aangesteld. Een uitdagend project aangezien de energetische eisen van dit project zeer hoog liggen. In deze villa worden alle elektro technieken toegepast; verlichting, domotica tot toegangscontroles.

Kristof Erauw - Project Manager Pipelife Buidlings, ging langs op de werf te Erpe Mere. 'Het eerste dat me opviel was hoe proper deze werf is. De bekabeling is er zeer kwalitatief gelegd.' Electra Contractors werkt hiervoor met zowel Preflex The Original - de nieuwe kleuren - als met Preflex Safe conform het AREI. 

Wij gebruiken voor al onze projecten de Preflex voorbedrade buis omwille van zijn ongeëvenaarde soepelheid.

- Electra Contractors Waregem

preflex voorbedrade buis: een ongeëvenaarde soepelheid

Electra Contractors Waregem: 'Wij gebruiken voor al onze projecten de Preflex voorbedrade buis omwille van zijn ongeëvenaarde soepelheid. Ook qua vormvastheid kan geen enkel ander merk aan Preflex tippen.'

De Preflex voorbedrade buizen zijn vervaardigd uit hoogwaardg halogeenvrij PP. Ze werden begin vorig jaar in een nieuw jasje gestoken. Per functie kent de voorbedrade buis nu een kleur. Zo kan een installateur onmiddelijk het juiste product teruvinden in het magazijn, de bestelwagen, en op de werf.  Benieuwd naar meer info hierover? Lees dan zeker het artikel: Preflex geeft kleur aan je installatie of neem contact met ons op. 

 

Preflex Safe

Preflex Safe voorbedrade buizen zijn de oplossing voor een halogeenvrije draad- en kabelcombinatie conform AREI 2020.  Ze voldoen namelijk minimaal aan de CPR klasse Cca s1a1. 

Kom hier meer te weten over de Preflex Safe oplossingen. 

Download hier de brochure. 

Dumobil Kijkvilla 10

 

De nieuwe kijkwoning is eind dit jaar klaar en de eerste bezoeken zijn mogelijk vanaf januari 2024. 

Wij bedanken Electra Contractors voor deze fijne samenwerking!

Uw aanspreekpunt

Kristof Erauw

Project manager - Henegouwen, Namen, Oost- & West-Vlaanderen

+32 496 36 77 08

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.