4 redenen waarom Villa Horebeke het voorbeeld is van een kwalitatieve installatie

24 april 2023 | 4 min lezen

Delen:

Waar Wienerberger en Pipelife samenkomen

In Korsele bouwt Roos aan een gloednieuwe villa. LW Electrics uit Lochristi werd voor dit project aangesteld als installateur. Een interessant project waarbij Roos kiest voor Wienerberger bakstenen en LW Electrics voor Pipelife oplossingen op vlak van elektro.

1. juiste productkeuze

LW Electrics uit Lochristi kiest voor het project Villa Horebeke voor kwalitatieve oplossingen. Zo vind je hier Preflex Safe, Preflex The Original en de Pipelife inbouwdozen terug. LW werkt ondertussen een jaar met de Preflex oplossingen alsook met de universele inbouwdozen. "Wij werken als installateur sinds een jaar met Preflex. Dit omwille van de kleuren alsook de kwaliteit en de naam Preflex. Daarnaast werken wij sinds een jaar met de Pipelife inbouwdozen omwille van de stevigheid en het gebruiksgemak", vertelt Laurens Wynendaele van LW Electrics. 

Niet alleen LW Electrics kiest voor dit project voor kwalitatieve producten. Ook Roos gaat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo zien we hier bijvoorbeeld de Wienerberger Terca bakstenen terug. 

Villa Horebeke installatie
Villa Hoorebeke 8

2. kwalitatieve plaatsing

De foto's liegen niet.  De werf van Villa Horebeke ligt er zeer mooi bij. De Preflex voorbedrade buizen worden hier strak geïnstalleerd en nadien netjes aan elkaar gebonden. Verder zien we een professionele plaatsing terug van de Pipelife inbouwdozen. 

Villa Hoorebeke 5
Villa Hoorebeke 4

3. professionele partner

LW Electrics staat in voor algemene elektriciteits- en ventilatiewerken. "Dat Laurens en zijn team reeds jaren ervaring hebben zie je in één oogopslag", vertelt Kristof Erauw - Project Manager Elektro bij Pipelife. 

 

 

4. uitdagend project

De bouw van de villa vereist expertise op alle vlakken. Het is een project met alle voorzieningen op vlak van laadpalen, pv panelen, domotica en verlichting.  

 

 

Villa installatie dak
Villa Hoorebeke 2

de voordelen van gekleurde buizen

LW Electrics kiest voor de Preflex oplossingen omwille van de kwaliteit alsook de kleuren. De Preflex voorbedrade buizen werden begin vorig jaar in een nieuw jasje gestoken. Per functie kent de buis nu een kleur. Zo kan een installateur onmiddellijk het juiste product terugvinden in het magazijn, de bestelwagen, en op de werf.

Benieuwd naar meer info hierover? Lees dan zeker het artikel: Preflex geeft kleur aan je installatie of neem contact met ons op. 

 

 

Wij bedanken LW Electrics voor deze fijne samenwerking. 


Uw aanspreekpunt

Kristof Erauw

Project manager - Henegouwen, Namen, Oost- & West-Vlaanderen

+32 496 36 77 08

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.