5000 PREFLEX INBOUWDOZEN VERWERKT IN HET PROJECT STENEHOF

23 mei 2024 I 3 min lezen

Delen:

5000 Preflex inbouwdozen verwerkt in project stenehof

Op een boogscheut van het domein de Schorre bevindt zich Stenehof. Een nieuwe woonwijk aan het water en in het groen. Bouwheer CONDOR schakelde Electra contractors in voor de elektriciteitswerken van dit grootschalige project. 

© Condor

Project Stenehof

Stenehof is een moderne woonwijk tussen de stad en de polders. Het project omvat 37 woningen, een ondergrondse parking en een publieke binnentuin. De woningen zijn gebouwd met het oog op duurzaam en energiezuinig woonplezier.

Met meer dan 30 jaar ervaring is Electra Contractors een specialist op het vlak van elektrotechnische installaties. Ze specialiseren zich binnen de elektrotechniek in algemene elektriciteitswerken, beveiligingsoplossingen en domotica. Ze hebben alles in huis om een uitdagend project als Stenehof onder handen te nemen.

Electra Contractors kiest steevast voor Preflex

Voor de elektro-installaties in Stenehof kiest Electra Contractors voor Preflex SAFE in combinatie met de nieuwe Preflex inbouwdozen.

Er worden in totaal bijna 75km aan Preflex SAFE leidingen geplaatst en niet minder dan 5000 Preflex inbouwdozen. In het bijzonder voor projecten van deze omvang, kiest Electra Contractors bewust voor de universele inbouwdozen van Preflex omwille van hun veelzijdigheid en het installatiegemak.

De universele Preflex inbouwdoos past altijd

- Zaakvoerder Gino Van Den Driessche, Electra contractors

De inbouwdoos die altijd past

“Wij kiezen bewust voor de universele inbouwdozen met klauwen en schroeven.”, vertelt de installateur. “Gedaan met verschillende soorten inbouwdozen in de bestelwagen, één inbouwdoos voor zowel klauwen als schroeven is een schot in de roos”.

De nieuwe Preflex inbouwdozen, PB50V en PB65V, zijn geschikt voor de installatie van schakelaars en stopcontacten met klauwen en schroeven. Wil je schakelmateriaal toch enkel met klauwen bevestigen, dan kan je de PB50SV of de PB65SV (zonder vijzen) gebruiken.

Perfecte match met Preflex buis

“Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van Preflex”, zegt de zaakvoerder. “Met Preflex kies je voor betrouwbare kwaliteit en zal je gegarandeerd sneller en gemakkelijker installeren.”

De Preflex inbouwdozen passen optimaal met Preflex voorbedrade buizen. Er zijn verschillende ingangen voor de elektrobuizen en kabels. De buizen klik je moeiteloos vast, zo heb je je handen vrij voor de rest van de installatie.

In grootschalige projecten zorgt deze perfecte combinatie voor extra installatiegemak en niet te ontkennen tijdswinst.

Halogeenvrije installatie 

Electra Contractors werkte voor de elektrische leidingen uitsluitend met Preflex SAFE buizen met Cca kabels en draden. In combinatie met de nieuwe, universele en halogeenvrije Preflex inbouwdozen zorgt de installateur op die manier voor een betrouwbare en brandveilige installatie.

Voor de aanluiting van zonnepanelen werkte de installateur met de Preflex voorbedrade solar buizen. Deze UV-bestendige oplossing is bovendien ook volledig halogeenvrij. Met deze solar bekabeling zorgt de installateur ervoor dat de PV installatie vlot aangesloten kan worden, vanaf de meterkast tot aan de omvormer en helemaal tot aan de zonnepanelen.

Uw aanspreekpunt

Kristof Erauw

Project manager - Henegouwen, Namen, Oost- & West-Vlaanderen

+32 496 36 77 08

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.