Image picture

De toekomst maakt deel uit van ons leven. De weg naar morgen bewandelen we vandaag.

Ontdek meer

#future

We wachten niet tot de toekomst zich aandient. Klimaatverandering, vervuiling, verstedelijking, een hyperdynamische en datagestuurde maatschappij, nieuwe technologieën…

Het zijn slechts enkele buzzwords van vandaag. Wij zien dit als een oproep om onze toekomst in eigen handen te nemen. Dankzij onze know-how, creativiteit, partners en aanpassingsvermogen anticiperen we op toekomstige behoeften en onvoorspelbaarheden.

Echte innovatie is voorzien wat mensen nodig hebben, voordat zij het zich realiseren

Zoran Davidovski, R&D and Innovation Officer, Pipelife

Wij zijn niet voor niets een leidinggevende internationale fabrikant van leidingsystemen. Om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van een voortdurend evoluerend wereld ontwikkelen wij niet alleen onze processen en producten, maar ook onszelf. 

Zoran Davidovski

Wij stimuleren innovatie

Innovatie betekent niet noodzakelijk dat je op de eerste plaats moet komen. Het betekent ook dat je dingen beter kan maken. Onze Research&Development-afdeling streeft een duidelijk doel na: de status quo uitdagen en anticiperen op toekomstige behoeften met duurzame oplossingen.

In een poging om onszelf voortdurend uit te dagen en innovaties te bedenken, lanceerden we in 2009 "Ideas & More". Medewerkers van Pipelife krijgen de kans om hun creativiteit aan het werk te zetten en innovatieve oplossingen voor te stellen met betrekking tot productieprocessen, afval, recyclage en milieuontwikkelingen.
In our bid to continuously challenge ourselves and source innovate ideas, we launched
 "Ideas & More" in 2009 for Pipelife employees to flex their creative muscles and prompt innovative solutions for production processes, waste, recycling and environmental developments. 

Senior grandfather helping grandson ride on kids toy car. Happy old man pushing car while boy driving on street. Grandparent playing with little boy on gokart.

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Delen:

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.