Elektro accessoires

Tools die het leven van de elektro installateur vergemakkelijken

Nieuw in de Pipelife groep: Preflex

Elektro

Elektro accessoires

kabel afrolsystemen

 

Vaak gekopieerd en nooit geëvenaard: de ‘Roll..Profi’ kabelafrolsystemen verwierven een onwankelbare faam als enige, echte ‘original’. Een faam die zich keer op keer blijft bewijzen en de basis werd van een ijzersterke productenfamilie.

 

De Roll..Profi cable handling systemen zijn zowel geschikt voor het afrollen van Preflex voorbedrade buizen als voor het afrollen en/of optillen van alle types kabelhaspels.  De robuuste en hoogwaardige stalen en aluminium constructies zorgen ervoor dat de toestellen extreem duurzaam zijn. 

Ontdek hier alle producten.

Roll Profi Clou FIX Application Picture

TOX pluggen voor elke toepassing

 

Evoluties in bouwmaterialen volgen mekaar de laatste jaren in snel tempo op. Elk van die bouwmaterialen vereist de juiste plug om een kwaliteitsvolle installatie te garanderen. TOX biedt voor elke toepassing de juiste plug aan. 

 

TOX spreekt klare taal : duidelijke verpakkingen zorgen ervoor dat je gemakkelijk het juiste product terugvindt in het uitgebreide assortiment. 

Trika

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.