electro installation construction

bied uw kabels de beste bescherming

Nieuw in de Pipelife groep: Preflex

elektrobuizen

Pipelife ontwikkelde de Polivolt starre buizen al in 1944. Intussen is de Polivolt een vaste waarde geworden in de installatiebranche en werd het gamma uitgebreid met halogeenvrije en UV-stabiele elektrobuizen. Een compleet assortiment voor elke opbouwinstallatie, inclusief aangepaste verbindings- en bevestigingsaccessoires.

halovolt

Halovolt is de meest brandveilige buis op de markt. Ze bevat 0% halogenen. De hoogwaardige grondstof waarmee Halovolt wordt gemaakt, zorgt ervoor dat er geen gevaarlijke, toxische stoffen vrijkomen, maar ook geen brandende druppels ontstaan. Halovolt heeft een maximale binnendiameter voor meer gebruiksgemak.  De 16mm en 20mm  variant hebben een low friction Topspeed binnenlaag.

Halovolt

polivolt

 

Polivolt 16mm en 20mm hebben een rode Topspeed low friction binnenlaag die zorgt voor 50% minder wrijvingsweerstand.  Hierdoor kan je nog gemakkelijker kabels in de buizen trekken. Omdat je minder kracht hoeft te gebruiken, is er ook veel minder kans op beschadiging van de kabels. Polivolt buizen zijn ook verkrijgbaar in een versterkte versie. 

PVC electro Polivolt 750N RAL7035 LF red

polvalit

 

De Polvalit PVC buizen zijn versterkt én UV-stabiel. Ze zijn dus ideaal voor outdoor opbouwinstallaties. De buizen van 16mm tot 20mm hebben ook de rode low friction topspeed binnenlaag. 

PVC electro Polvalit UVS 750N RAL9005 LF rood

verbindingsaccessoires en bevestigingstechnieken

 

Verbindingsmoffen, eindstukken, beugels, clips en bochten, … Alles binnen handbereik voor een snelle en kwaliteitsvolle installatie! 

 

accessoires electro assortiment

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.