Preflex vaart onder de Pipelife vlag

7 dec 2022 | 3 min lezen

Preflex is deel van de pipelife groep

Al meer dan dertig jaar verlicht Preflex het werk van de elektro-installateur. Vandaag zijn de Preflex voorbedrade buizen een essentieel onderdeel van elke elektrische installatie. Dit familiebedrijf van weleer is uitgegroeid van een specialist en marktleider in voorbedrade buizen naar een totaalaanbieder van oplossingen voor de elektro-installateur. 

Preflex sign Ninove
Pipelife Flag Netherlands

preflex & pipelife 

Sinds 2017 maakt Preflex deel uit van Pipelife, onderdeel van de Wienerberger groep. De internationale Pipelife groep is een aanbieder van oplossingen voor het duurzaam beheer van water, gas, data en energie. 

Naast de voorbedrade flexibele buizen bieden we vandaag ook een compleet aanbod aan starre elektrobuizen, met bijhorende hulpstukken en een volledige reeks van inbouwdozen voor elektrische installaties.  

pipelife groep

De Pipelife Groep telt 4 vestigingen in België : 

  • Steinzeug-Keramo voor de productie en commercialisering van afvalwatertoepassingen in gres en rioolrenovatie, 

  • Reddy voor de productie van inbouwdozen en hulpstukken voor de bevestiging en verbinding van starre en flexibele buizen,

  • Preflex voor de productie en commercialisering van voorbedrade buizen,

  • Pipelife voor de productie en commercialisering van kunststof leidingen voor sanitaire installaties en infra toepassingen zoals riolering, regenwaterbeheer en utilites. 

totaalaanbieder op de buildings markt

Er tekent zich al enkele jaren een trend af waarbij steeds meer elektro en sanitaire installatiebedrijven totaalaanbieders worden.    

Om te anticiperen op deze evolutie en onze positie in de markt verder te versterken, worden vanaf februari 2021 de elektro-oplossingen van Preflex en de sanitaire oplossingen van Pipelife in één organisatie samengebracht : Pipelife.


Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.