Image picture

Drinkwater

Ontdek meer

Infrastructuur

Drinkwater

Een betrouwbare, hygiënische en veilige watervoorziening is de basis van een gezonde leefwereld.

Onze leidingen, geïnstalleerd in een open sleuf of via een gestuurde boring, garanderen een veilig transport waardoor het water loepzuiver uit de kraan stroomt. Dankzij Smart Water Probing krijgt u als netwerkgebruiker meer controle over de waterkwaliteit en het drinkwaternetwerk.

Uiteraard zijn onze watervoorzieningssystemen gemaakt uit hoogwaardige grondstoffen. We produceren onze PE- en PVC-buissystemen volgens de strengste (inter)nationale normen en bieden veilige en betrouwbare installaties met minimaal onderhoud.

Vind met Pipelife een drinkwateroplossing op maat, van bron tot kraan. 

Producten

Socarex (Buizen LDPE)

De Socarex® van Pipelife is een essentieel element in uw waterkringloop. Deze flexibele aanzuig- of persleiding maakt het hergebruik van regenwater in uw huis, school, sportvereniging of bedrijf mogelijk. Ontdek er alles over. 

PE LD Socarex BSR.tif

Plastalene HDPE drukleiding

Een betrouwbare aanvoer van drinkbaar water is de basis voor een gezond leven. Onze PE- en PVC-leidingsystemen garanderen een veilige drinkwaterdistributie en puur water van topkwaliteit. Lees meer over de HDPE drukleidingen van Pipelife Infra. 

PE Plastalene PN10 SDR17.tif

Plastidro PVC drinkwater

Onze Plastidro PVC-drukleidingen bieden efficiënte oplossingen voor het transport van drinkwater. Dankzij hun corrosie- en chemicaliënbestendige eigenschappen bent u verzekerd van een duurzaam netwerk dat minstens 100 jaar meegaat.

PVC Plastidro PN12,5-20.tif

Reken op onze experts bij elke stap

Image picture
Image picture

Uw aanspreekpunt

Liesbet De Winter

Account Manager - Utilities

+32 470 706 560

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.