Dirk Ingels Electrotechniek: 'nieuwe kleuren op voorbedrade buizen zijn schot in de roos'

20 februari 2023 I 3 min lezen

Delen:

De Klinge Stekene Elektro

elektro bekabeling van verkaveling de klinge

In Stekene, vlakbij de grens met Nederland, is elektro installateur Dirk Ingels Electrotechniek uit Lovendegem gestart met de bekabeling van verkaveling De Klinge. Het betreft een verkaveling van 4 koppelwoningen en 1 alleenstaande woning in een groene omgeving. 

'In dit project zitten er veel datakabels. Dit komt door de oplossingen naar domotica toe alsook de slimme laadpaal en videofonie', vertelt Kristof Erauw - Project Manager Buildings.

Dirk Ingels Electrotechniek is specialist in het installeren van allerlei elektro voorzieningen. Voor dit project zijn ze verantwoordelijk voor de gehele installatie van: 

  • Verlichting
  • Domotica - EIB
  • Elektrische verwarming
  • Schakelmateriaal
  • Telefonie
  • Netwerkbekabeling

Dirk Ingels werkt al jaren met Preflex The Original. Op deze werf werd gekozen voor Preflex voorbedrade buizen omwille van de kwaliteit alsook de nieuwe kleurencodering die sinds april 2022 beschikbaar is. 

Wij vinden de nieuwe kleuren op de voorbedrade buizen een schot in de roos!

- Dirk Ingels Electrotechniek

de voordelen van gekleurde buizen

Dirk Ingels: 'Wij verkiezen de Preflex voorbedrade buizen omdat Preflex het eerste productmerk was op de Belgische markt. Daarnaast hebben we al jaren een goede samenwerking en voor ons is naast kwaliteit ook de gebruiksvriendelijkheid belangrijk. Bovendien zijn de nieuwe kleuren op de buis een schot in de roos!' 

De Preflex voorbedrade buizen zijn vervaardigd uit hoogwaardg halogeenvrij PP. Ze werden begin vorig jaar in een nieuw jasje gestoken. Per functie kent de voorbedrade buis nu een kleur. Zo kan een installateur onmiddelijk het juiste product teruvinden in het magazijn, de bestelwagen, en op de werf.

Benieuwd naar meer info hierover? Lees dan zeker het artikel: Preflex geeft kleur aan je installatie of neem contact met ons op. 

 

 

Wij bedanken Dirk Ingels Electrotechniek voor deze fijne samenwerking. 

Uw aanspreekpunt

Kristof Erauw

Project manager - Henegouwen, Namen, Oost- & West-Vlaanderen

+32 496 36 77 08

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.