DURA rioolstelsel Pipelife Infra

putrenovatie

Ontdek meer

Infrastructuur | Rioolrenovatie

renovatie van putten

putrenovatie

In elk rioolnetwerk wordt er ongeveer rond de 50m een put geplaatst. Als een verouderde riolering gesaneerd moet worden, geldt dat meestal ook voor de putten en constructies in dat netwerk. Die renovatie wordt voor de beheerder een alsmaar belangrijkere opdracht. De laatste jaren is de gestage aantasting van putten en putconstructies door bijvoorbeeld agressief afvalwater, grondwater, gronddruk of verkeer, alsmaar gestegen. Materialen die in het verleden duurzaam en betrouwbaar waren, zijn niet meer zo goed bestand tegen de hedendaagse erosie. Daardoor ontstaan vaak zware beschadigingen. Vaak zijn dat : 

  • corrosie door zwavelstofsulfide
  • defecte klimijzers
  • lekken bij de aansluitingen en in de putwand
  • scheurtjes en gaten
  • defecte bermen en vloeilijn
Teaserbild Einbau DURA.Port

het dura.port-systeem

Beschadigde putten kunnen hun functie niet meer feilloos vervullen en dienen bijgevolg gesaneerd te worden. Het DURA.Port-systeem biedt voor de renovatie van het stroomprofiel, de bermen en de putwanden een geschikte en duurzame oplossing. Toevoerleidingen kunnen op om het even welk punt in de put met de gebruikelijke renovatietechniek vakkundig worden aangesloten en complexe stroomprofielen worden mogelijk gemaakt door het modulaire systeem. 

Aangezien alle bouwelementen via een standaardopening DN-700 worden ingeschoven, zijn storende en dure grond- en wegwerkzaamheden overbodig, en kan de noodzakelijke drooghouding tot een minimum worden beperkt. Op zijn beurt zorgt de stevige verbinding van de saneringselementen met de bestaande put voor een verhoging van de statische belastbaarheid van de constructie. 

DURA.Port Explosionsgrafik

Producten

DURA.Port Einbau Konuselement

Putrenovatie met DURA.Port


Uw aanspreekpunt

Jens Barbieur

Technical Account Manager Infra - Vlaanderen

+32 478 609 451

Terugbellen


Vollprofil-Versionen DURA.CL

Rioolrenovatie met DURA.CL

Produktsortiment DURA.PC

Rioolrenovatie met DURA.PC

pipelife en steinzeug overview_kera_dura

Rioolrenovatie

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.