DIRK INGELS: WIJ KIEZEN VOOR PIONIER PREFLEX

25 juni 2024 I 3 min lezen

Delen:

Dirk ingels: WIJ KIEZEN VOOR PIONIER PREFLEX 

In de Vlaamse Ardennen realiseerde bouwbedrijf Morti de residentie ‘Kloosterbos’.  Elektro-installateur Ingels Electro-Techniek nv stond in voor de elektriciteitswerken van dit hedendaagse complex.

kloosterbos © Morti
kloosterbos © Morti

Project Kloosterbos

Kloosterbos is een modern appartementencomplex aan de rand van de Vlaamse Ardennen. Het project omvat 7 ruime appartementen met elk een parkeerplaats en berging. De residentie is gebouwd met oog op comfort en duurzaamheid.

De parkeerplaatsen zijn voorzien van laadpalen en alle bewoners kunnen genieten van groene energie dankzij de zonnepanelen. Deze groene energie kunnen ze dan weer opslaan in hun individuele thuisbatterij.

Met meer dan 35 jaar ervaring op de teller is Dirk Ingels uit Lievegem een specialist op vlak van elektrotechniek. Ze specialiseren zich in algemene elektriciteitswerken, parlo- en videofonie en duurzame technieken zoals laadpalen en zonnepanelen.

dirk Ingels kiest al jaren voor pionier Preflex 

Dirk Ingels werkt al jaren met Preflex. “Wij verkiezen de Preflex voorbedrade buizen omdat ze pionier zijn op de Belgische markt. Naast de kwaliteit is ook de gebruiksvriendelijkheid van de producten heel belangrijk. Bovendien hebben we al jaren een goede samenwerking met de mensen van Preflex” zegt zaakvoerder Dirk Ingels.

Voor de elektriciteitsvoorzieningen in dit appartementencomplex maakt het team van Dirk Ingels gebruik van Preflex en Preflex SAFE in combinatie met de Reddy inbouwdozen

De gekleurde Preflex buizen zijn een grote troef op de werf

- Zaakvoerder Dirk Ingels, Ingels Electro-Techniek nv

Preflex en Preflex SAFE

Dirk Ingels: “De gekleurde Preflex buizen zijn een grote troef op de werf”

De gekleurde Preflex voorbedrade buizen vergemakkelijken de installatie en zorgen ervoor dat hij -ook na de plaatsing- de leidingen gemakkelijk kan herkennen.

In de gemeenschappelijke ruimten werkt Dirk Ingels met Preflex SAFE met Cca bekabeling, conform het AREI. De Preflex SAFE buizen hebben een lichtgroene kleur. De SAFE producten met installatiedraad zijn voorzien van een extra kleurcodering zodat je ook hier de leidingen gemakkelijk kan identificeren. 

Preflex_PreflexSafe

Reddy inbouwdozen

In project Kloosterbos gebruikte Dirk Ingels de Reddy B45 universele inbouwdozen.

Ook die zijn een vaste waarde in het arsenaal van Dirk Ingels. De Reddy inbouwdozen zijn gekend voor hun stevigheid en ze zijn gemakkelijk te combineren met de Preflex elektrobuizen.

universele inbouwdoos_general

Uw contactpersoon

Kristof Erauw

Project manager - Henegouwen, Namen, Oost- & West-Vlaanderen

+32 496 36 77 08

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.