Pipelife wastewater system - manholes and chambers, pvc and Pragma pipes installed in the street sewer

een betrouwbaar systeem voor het transporteren van regenwater

Ontdek meer

Infrastructuur | Transport

transport van regenwater

Nadat het regenwater werd opgevangen door bijvoorbeeld putten, gaan we het transporteren. Dit kan op allerlei manieren. Voor een waterdicht transport, biedt Pipelife Infra twee oplossingen aan. Enerzijds de Pragma PP buizen, voor zeer grote volumes. Anderzijds de PVC leidingssystemen, voornamelijk voor kleinere volumes. 

transporteer het regenwater met pvc

Voor kleinere volumes water wordt vaak gewerkt met PVC leidingen. Het grote voordeel hiervan is dat ze zeer toegankelijk zijn op de Belgische markt. Ze worden zelfs lokaal gemaakt te Kalmthout. 

De PVC oplossingen voor het transport van regenwater zijn in verschillende diameters te verkrijgen. Ontdek er alles over. 

Raineo System Video

Pragma PP

Pragma PP is ontwikkeld voor de afvoer en buffering van regenwater.  Dit type profielbuis is de robuuste reus binnen aanbod van Pipelife-leidingsystemen.

Met het EN13476-3 kwaliteitslabel maken deze veelzijdige leidingen hun belofte waar: een robuust rioolstelsel van langdurige kwaliteit. Daarbij is een snelle installatie verzekerd, want de lange lichtgewicht buizen van polypropyleen zijn bijzonder eenvoudig te plaatsen.

De buizen van het Pragma PP-assortiment zijn beschikbaar met diameters van 200 tot 1000, 1200 en 1400.

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.