Wereldwaterdag: schoon, zuiver en lekker drinkwater voor iedereen

Vandaag op wereldwaterdag willen we graag de nadruk leggen op het belang van schoon, zuiver en lekker drinkwater voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat het water van de bron, veilig en schoon uit uw kraan stroomt. Met onze Plastidro- en Plastalene drukleidingen blijven wij elke dag streven naar de beste kwaliteit van drinkwater voor ieder huishouden en optimaliseren we het gehele drinkwater infrastructuursysteem. Tezamen met onze partners nemen we al jaren de verantwoordelijkheid om de huidige en toekomstige generaties van het best mogelijke drinkwater te voorzien.

pipelife Belgium drinkbottle

Graag nemen we vandaag even de tijd om een actueel drinkwater project in de kijker te zetten. Een aantal weken geleden werd er in de Zandbergstraat te Hoogstraten 4770m aan PVC Platisdro drukleidingen geleverd. Dit grote wegenproject is sinds kort gestart en heeft als doel het saneren van asbest leidingen. 

Onze partner Jansen ondernemingen te Merksplas staat in voor de bijkomende graafwerken. Deze graafwerken zullen afgerond zijn tegen het bouwverlof. Nadien zal Aquafin hier starten voor de verdere werken. 

project zandbergstraat jansen

Delen:

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.