Er voor u zijn maakt deel uit van ons leven. Profiteer van onze lokale aanwezigheid en ons wereldwijde bereik.

Ontdek meer

#local

Pipelife is altijd bij u in de buurt. Zowel in België als in 24 andere landen binnen Europa en de VS. Wereldwijd vertrouwen opdrachtgevers op onze expertise en kwalitatieve dienstverlening.

In België vindt u in elke regio een Pipelife-specialist. Onze lokale specialisten analyseren samen met u de behoeften van uw project. Door veldkennis, internationale expertise en decennialange ervaring te combineren vinden we een innovatieve oplossing of product voor elk leidingnetwerk. Volgens de (inter)nationale kwaliteitsnormen én op maat van uw specifieke eisen.

Onze PE, PP en PVC-buizen produceren we lokaal in Kalmthout, in de provincie Antwerpen. Dankzij lokale productie garanderen we een snelle levering en minimaliseren we onze ecologische voetafdruk. Zo gaan we samen met onze klanten en partners voor een duurzame toekomst.

 

#local #caring

Over ons

In de afgelopen vijf jaar is Pipelife Belgium sterk veranderd. Wij groeien en evolueren steeds verder van producent naar totaalaanbieder. De Pipelife-groep bestaat ondertussen uit 4 vestigingen. Maar welke bedrijven maken deel uit van de groep? En wat is hun geschiedenis? We zetten het graag even voor je op een rij!
Drone Hasselt 2

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Delen:

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.