AREI-Proof én BEN installeren met Preflex en Preflex SAFE

15 juni 2023 | 4 min lezen

 

Bijna-energieneutrale (BEN) appartementencomplexen winnen tegenwoordig aan populariteit. Deze appartementen voldoen aan zeer hoge energieprestatienormen die het energieverbruik verminderen en de impact op het milieu verkleinen. BEN-appartementen maken gebruik van geavanceerde bouwtechnieken, verwarmingssystemen, installaties etc. Momenteel werkt Celektro Elektriciteitswerken aan een BEN appartementencomplex, Residentie Theo in Sint-Stevens-Woluwe. Celektro Elektriciteitswerken heeft het complex voorzien van een veilige installatie met behulp van Preflex, Preflex SAFE en Reddy inbouwdozen.

Residentie Theo
Residentie Theo

Celektro ELEKTRICITEITSWERKEN kiest voor preflex oplossingen

In Sint-Stevens-Woluwe wordt momenteel hard gewerkt aan Residentie Theo. Dit kleinschalig, high-end project in Sint-Stevens-Woluwe zal bestaan uit zeven modern ontworpen appartementen. De appartementen zijn een combinatie van luxe en duurzaamheid, elk uitgerust met een breed scala aan elektro-voorzieningen. Denk hierbij aan toegangscontrolesystemen, verlichtingssystemen, laadpalen, data- en multimediavoorzieningen en nog veel meer.

Door de hoge eisen van het bijna-energieneutraal (BEN) appartementencomplex, ligt de lat hoog. Celektro, een toonaangevend elektro-installatiebedrijf gevestigd in Steenokkerzeel, werd voor dit uitdagend project aangesteld als elektro-installateur. Celektro koos voor de veilige Preflex oplossingen. Hij combineert de klassieke Preflex in de privatieven met de halogeenvrije Preflex SAFE in de gemeenschappelijke delen van het complex. Voor de inbouwdozen koos Celektro voor de innovatieve Reddy inbouwdozen.

Residentie Theo
Residentie Theo

We werken met Preflex omwille van kwaliteit en hoofdzakelijk de flexibiliteit.

- Celektro Elektriciteitswerken

Preflex oplossingen

Celektro: 'Onze groothandel weet dat wij kiezen voor de beste kwaliteit. Preflex en Reddy komen deze eisen tegemoet. We werken met Preflex omwille van kwaliteit en hoofdzakelijk de flexibiliteit. De nieuwe kleuren vinden wij een serieuze meerwaarde.'

De hoogwaardige voorbedrade buizen zijn speciaal ontworpen voor residentiële en commerciële projecten, en bieden uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Door te werken met Preflex en Preflex SAFE kon Celektro het project soepel laten verlopen en tegelijkertijd voldoen aan de strenge BEN-normen. 

Preflex_PreflexSafe

Reddy inbouwdozen: stug en stevig voor in de snelbouwsteen

'Sinds kort werken wij ook met de inbouwdozen van Reddy, een doos moet nu eenmaal stug en stevig zijn voor in de snelbouwsteen', vertelt Celektro.  

Voor elk type installatie bestaat de juiste inbouwdoos met een aantal onmiskenbare troeven. Ontdek ze hier! 

Recessed box double B45 with screws

residentie theo

Residentie Theo wordt eind september opgeleverd. Wij bedanken Celektro voor deze fijne samenwerking! 

AREI-Proof installeren

herobanner AREI
herobanner AREI

Uw aanspreekpunt

Kristof Erauw

Project manager - Henegouwen, Namen, Oost- & West-Vlaanderen

+32 496 36 77 08

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.