Sluitingsdagen zomer 2023

3 juli 2023 | 2 min lezen

Delen:

Sluitingsdagen zomer 2023

Het zonnetje straalt en de zomer staat voor de deur! Of u nu van plan bent om te ontspannen op een strand, de uitdagingen van de bergen aan te gaan, of simpelweg te genieten van gezellige avonden met uw dierbaren in eigen tuin, het Pipelife-team wenst u alvast een fijne zomer toe vol onvergetelijke momenten! Terwijl u langzaamaan begint af te tellen naar de zomerperiode, willen we u graag informeren over onze aankomende zomerplannen:

Family while hiking

Pipelife Kalmthout

Vanaf 8 juli 2023 tot en met 30 juli 2023 zal Pipelife Kalmthout gesloten zijn.

De laatste dag waarop we kunnen laden voor de vakantie is op vrijdag 7 juli, dan ontvangt u uw goederen direct na het bouwverlof op 01 augustus.

Op 14 en 15 augustus zal Pipelife Kalmthout ook gesloten zijn.

Familie am Strand

Steinzeug-Keramo

Steinzeug-Keramo blijft geopend. Alleen op de nationale feestdagen, vrijdag 21 juli en dinsdag 15 augustus, kan niet geladen of gelost worden.

Husbyggerkampagnen

Preflex

Preflex is gesloten van 17 tot en met 21 juli. En, op 14 en 15 augustus.

Reddy blijft tijdens de zomer doorlopend open, behalve op 21 juli en op 14 en 15 augustus.

We begrijpen dat dit mogelijk impact kan hebben op uw bouwprojecten en we willen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent. Daarom vragen wij u vriendelijk om uw bestellingen tijdig te plaatsen. Ons team zal er alles aan doen om uw bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, zodat u direct aan de slag kunt zodra het bouwverlof voorbij is.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen u alvast een fijne zomerperiode toe en kijken ernaar uit om na ons bouwverlof weer vol enthousiasme voor u klaar te staan.

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.