Sluitingsdagen zomer 2024

26 juni 2024 | 2 min lezen

Delen:

Sluitingsdagen zomer 2024

De zomer staat voor de deur! Het Pipelife-team wenst u alvast een fijne zomer toe vol onvergetelijke momenten. We informeren u graag alvast even over onze aankomende zomerplannen:

DCIM\100MEDIA\DJI_0341.JPG

Pipelife Kalmthout

Vanaf 15 juli 2024 tot en met 4 augustus 2024 zal Pipelife Kalmthout gesloten zijn.

De laatste dag waarop we kunnen laden voor de vakantie is donderdag 11 juli, daarna ontvangt u uw goederen direct na het bouwverlof op 6 augustus.

Op 15 en 16 augustus zal Pipelife Kalmthout ook gesloten zijn.

Steinzeug-Keramo Hasselt

Steinzeug-Keramo blijft tijdens de zomer doorlopend geopend met uitzondering van donderdag 15 augustus, dan kan er niet geladen of gelost worden.

Reddy

Preflex & Reddy

Preflex is gesloten van 22 tot en met 28 juli.

De productie is gesloten van 15 juli tot en met 28 juli, maar onze customer service blijft tot uw dienst en wij leveren bestellingen uit voorraad. Van 22 juli tot en met 28 juli zijn ook onze kantoren en magazijnen gesloten. 

Reddy blijft tijdens de zomer doorlopend open.

Preflex en Reddy zullen gesloten zijn op 15 en 16 augustus. 

We begrijpen dat dit mogelijk impact kan hebben op uw bouwprojecten en we willen ervoor zorgen dat u goed geïnformeerd bent. Daarom vragen wij u vriendelijk om uw bestellingen tijdig te plaatsen. Ons team zal er alles aan doen om uw bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, zodat u direct aan de slag kunt zodra het bouwverlof voorbij is.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen u alvast een fijne zomerperiode toe en kijken ernaar uit om na ons bouwverlof weer vol enthousiasme voor u klaar te staan.

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.