Totaalproject met Pipelife producen in Sint-Lenaarts

18 december 2023 I 3 min lezen

Delen:

Stille binnenriolering voor villa in Sint-Lenaarts

In Sint-Lenaarts werd onlangs hard gewerkt aan de verbouwing van een residentiële villa. Opvallend bij dit project zijn de keuzes in producten die worden gemaakt. Zo heeft OG Installatietechnieken de villa voorzien van Master3Plus, de geluidsarme binnenriolering van Pipelife. Voor de aanleg van de elektro installatie werd gekozen voor de Preflex voorbedrade buizen.

Sint-Lenaarts_BE_Master3Plus
Sint-Lenaarts_BE_Master3Plus
Sint-Lenaarts_BE_Master3Plus

master3plus: het akoestisch binnenrioleringsysteem

OG Installatietechnieken koos voor dit project voor de geluidsarme binnenriolering Master3Plus van Pipelife. Deze villa bevat 85m aan buis en zo'n 95 fittingen uit het Master3Plus binnenrioleringsassortiment. 

"De buizen en hulpstukken zitten goed vast, wat een betrouwbare dichting garandeert", zo vertelt de installateur van OG Installatietechnieken.

In tegenstelling tot traditionele binnenrioleringssystemen biedt Master3Plus tal van voordelen op vlak van kwaliteit, geluidsisolatie, installatiegemak en levensduur. Het systeem maakt gebruik van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de hedendaagse uitdagingen op het gebied van bouw en constructie aan te gaan. Zo breng je geurhinder, lekkages en geluidshinder tot een minimum. Dankzij de naadloze verbindingstechnologie van de afdichtingsring en het hydraulisch geoptimaliseerd ontwerp van de Master3Plus hulpstukken kunnen de bewoners genieten van een betrouwbare en efficiënte binnenriolering die vele jaren meegaat.

De buizen en hulpstukken zitten goed vast, wat een betrouwbare dichting garandeert.

- OG Installatietechnieken

Master3Plus

Master3Plus binnenriolering van Pipelife is een stil systeem. Het overtreft de eisen voor geluidsisolatie van technische apparatuur in gebouwen waardoor het geldt als een van de stilste systemen op de Europese markt.

Het ultramodern akoestisch binnenrioleringsysteem past dus uitstekend bij de nieuwe manier van (ver)bouwen zoals dit project in Sint-Lenaarts.

Door de +200 artikelen in het assortiment kan er voor iedere lay-out en structuur, hoe complex ook, een passend binnenrioleringssysteem ontworpen worden. Het Master3Plus systeem is dan ook zeer geschikt voor toepassing in gebouwen waar een complexer systeem nodig is.

Master3Plus referenssi Tampere 2023

elektro oplossingen van preflex

Naast de keuze voor het Master3Plus binnenrioleringsysteem, kiest men ook voor de hoogwaardige elektro-oplossingen van Preflex. Preflex staat bekend om zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid, waardoor OG Installatietechnieken tijd en kosten bespaarde tijdens het renovatieproces. 

Met Preflex kunnen de voorbedrade buizen eenvoudig worden geïntegreerd in het ontwerp, wat resulteert in een gestroomlijnde installatie en minder kans op fouten. Dit hoogwaardige systeem, gecombineerd met de andere innovatieve oplossingen, toont aan dat OG Installatietechnieken zich inzet voor het leveren van uitmuntende kwaliteit en efficiëntie aan hun klanten.  

Het project 

Inmiddels zijn de verbouwingen in Sint-Lenaarts zo goed als afgerond. Bedankt OG installatietechnieken voor het vertrouwen. 

Uw aanspreekpunt

Kevin Rutten

Project Manager - Antwerpen, Limburg, Brabant en Luik

+32 479 64 43 70

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.