Geluidsarme binnenriolering voor villa in Sint-Lenaarts

13 juni 2023 I 3 min lezen

Delen:

Geluidsarme binnenriolering voor villa in Sint-Lenaarts

In Sint-Lenaarts wordt momenteel hard gewerkt aan de verbouwing van een residentiële villa. Opvallend bij dit project zijn de kwalitatieve keuzes die worden gemaakt. Zo heeft OG Installatietechnieken de villa onder andere voorzien van geluidsarme binnenriolering met behulp van Master3Plus.

Sint-Lenaarts_BE_Master3Plus
Sint-Lenaarts_BE_Master3Plus
Sint-Lenaarts_BE_Master3Plus

master3plus: stiller. sterker. sneller. 

OG Installatietechnieken kiest voor dit project voor de geluidsarme binnenriolering Master3Plus van Pipelife. Inmiddels bevat deze villa ******m aan buis en zo'n ** fittingen uit het Master3Plus binnenrioleringsprogramma.

In tegenstelling tot traditionele binnenrioleringssystemen biedt Master3Plus geavanceerde voordelen op het gebied van prestaties, installaties en kwaliteit. Het systeem maakt gebruik van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de hedendaagse uitdagingen op het gebied van bouw en constructie aan te gaan. Zo breng je geurhinder, lekkages en geluidshinder tot een minimum. Dankzij de naadloze verbindingstechnologie en de duurzame kunststofconstructie van Master3Plus kunnen de bewoners genieten van een betrouwbare en efficiënte binnenriolering die vele jaren meegaat.

quote OG Installatietechnieken

- OG Installatietechnieken

Master3Plus

Master3Plus binnenriolering van Pipelife is een robuust systeem, makkelijk en snel te installeren, en geluidsarm. Het voldoet aan alle eisen van de huidige bouw- en constructie normgeving en past uitstekend bij de nieuwe manier van bouwen zoals dit project in Sint-Lenaarts.

Door het uitgebreide assortiment kan er voor iedere lay-out en structuur, hoe complex ook, een passend binnenrioleringssysteem ontworpen worden. Het Master3Plus systeem is dan ook zeer geschikt voor toepassing in gebouwen waar een complexer systeem nodig is.

Master3Plus referenssi Tampere 2023

wienerberger kwaliteit 

Naast de keuze voor het Master3Plus binnenrioleringsysteem, kiest men ook voor de hoogwaardige elektro-oplossingen van Preflex. Preflex staat bekend om zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid, waardoor OG Installatietechnieken tijd en kosten bespaarde tijdens het renovatieproces. Met Preflex kunnen de voorbedrade buizen eenvoudig worden geïntegreerd in het ontwerp, wat resulteert in een gestroomlijnde installatie en minder kans op fouten. Dit hoogwaardige systeem, gecombineerd met de andere innovatieve oplossingen, toont aan dat OG Installatietechnieken zich inzet voor het leveren van uitmuntende kwaliteit en efficiëntie aan hun klanten. 

Behalve de bekende Pipelife merken 'Master3Plus' en 'Preflex' vinden we ook oplossingen van het zusterbedrijf Wienerberger terug in dit project. Zo kiezen de bewoners voor de Terca Wienerberger gevelstenen die bekend staan om hun duurzaamheid en esthetische waarde. De bakstenen geven de gerenoveerde woning een tijdloze uitstraling en passen perfect bij de architectuur van de omgeving. 

Uw aanspreekpunt

Kevin Rutten

Account Manager Projects (Binnenriolering)

+32 479 64 43 70

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.