Vakantiewoningen Centerparcs De Vossemeren kiest voor Master 3 Plus

In de Belgische Kempen, aan de rand van de Lommelse Sahara, is het familiepark Centerparcs De Vossemeren gelegen. Men kan er vertoeven in verschillende soorten vakantiewoningen aan de oevers van de meren. Rust is een begrip dat hier zeer hoog in het vaandel staat. Het is daarom dat de firma Woutim uit Peer tijdens de totaalrenovaties heeft gekozen voor een geluidsarme binnenriolering met behulp van onze Master 3 Plus.

Sinds eind vorig jaar vindt er bij Centerparcs "De Vossemeren" een totaalrenovatie plaats. Woutim koos voor dit project heel bewust voor het Master 3 Plus systeem van Pipelife omwille van de gemakkelijke beschikbaarheid bij de sanitaire groothandel, maar evengoed omwille van het vertrouwde gebruiksgemak en de kwaliteit. 

master3plus_project_vossemeren6

Ondertussen ben ik al 12 jaar actief als installateur in de sanitaire wereld. Master 3 Plus is oprecht het beste product waar ik tot nu toe mee heb gewerkt. Het is snel en efficiënt te installeren, heeft een goede dichting en ook de nazorg door de groothandel en leverancier is heel goed.

Kamil, sanitair installateur bij Woutim Total Interiors, Peer.

MASTer 3 plus, geluidsarme binnenriolering

Master 3 Plus is het grensverleggende PP binnenrioleringsysteem van Pipelife met buizen en hulpstukken, ontworpen en geproduceerd om de hedendaagse uitdagingen op het gebied van bouw en constructie aan te gaan. 

 

Het assortiment staat gekend  om zijn geavanceerde eigenschappen die belangrijke voordelen opleveren voor de installateur én de eindgebruiker. Zo kent het gamma een uitstekende geluidsisolatie en een superieure pasvorm en dichtheid. 

Master3-group-picture

Delen:

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.