Toezichtsput uit gres

KERA.PORT

KERA.PORT | dé duurzame toezichtsput

kera.port Pipelife Infra gres

Gresrioleringsput
 

Rioolputten krijgen steeds meer aandacht van publieke opdrachtgevers. Om uiteenlopende redenen is ons afvalwater vandaag veel agressiever dan enkele jaren geleden. Maar de belangrijkste oorzaak is de demografische verandering in onze samenleving.

Bovendien moet afvalwater tegenwoordig over grotere afstanden worden getransporteerd. Voor een efficiënte werking van waterzuiveringsinstallaties is het daarom van essentieel belang te voorkomen dat er via lekkende rioolputten van buitenaf water insijpelt.

Ons KERA.Port puttensysteem onderscheidt zich door zijn bijzondere chemische bestendigheid en zijn robuustheid. 

 

Het gamma gresinspectieputten vervolledigt ons aanbod hoogwaardige systeemoplossingen. Putdiameters DN 600, DN 800 en DN 1000 met PU-stroomprofiel maken deel uit van het standaardprogramma. Elke put bestaat uit een basiselement, opzetstukken en een afdekplaat of -conus.

De standaardputten zijn niet alleen uitgerust met een ééndelig PU-bodemelement en geïntegreerde, gladde aansluitingen voor DN 150 tot DN 500, maar ook met een ingebouwde opdrijfbeveiliging.

De basiselementen DN 600 tot DN 1000 zijn in principe voorzien van een eendelig PU-stroomprofiel, waardoor aansluitingen vanaf diameter DN 150 mogelijk zijn. De opzetstukken zijn uitgerust met een permanente drukverdeling en degelijke dichtingssystemen volgens EN 295.

Afdekplaten hebben vanaf diameter DN 800 standaard een corrosiebestendige PU-bekleding.

put op maat

We helpen u graag bij het creëren van een put op maat. Stuur ons de ingevulde puttenstaat door! 

Rohrstapel Steinzeugrohre glasiert
Rohrstapel Steinzeugrohre glasiert

TECHNISCHE KENMERKEN

  • KERA.Port-inspectieputten zijn tot transporthoogte uit één stuk
  • De opzetstukken hebben een geïntegreerde dichting
  • Dekplaten sluiten het geheel af; voor DN 1000 is ook een conus beschikbaar
  • Het corrosiebestendige binnenwerk van bodemelementen, dekplaten en conussen is tot diameter DN 1000 van polyurethaan (PU)
  • Statisch gezien kunnen de inspectieputten tot op ongeveer 8 meter diepte worden geïnstalleerd en zijn ze aantoonbaar bestand tegen de druk van zwaar vrachtverkeer. De inspectieputten zijn ook geschikt voor plaatsing binnen de directe omgeving van spoorwegen.
  • Het starre materiaal waarvan de inspectieputten zijn gemaakt, zorgt ervoor dat ze niet vervormen of inklappen. Het standaardassortiment met PU-bodemelement is verkrijgbaar in DN 600, DN 800 en DN 1000. 
  • De inspectieputten bestaan uit een basiselement, opzetstukken en een dekplaat of conus.
KERA.Port Schachteinbau

benor

Zowel voor openbare als voor particuliere projecten is het BENOR-label de belangrijkste kwaliteitsgarantie voor uw bouwmaterialen. Ga naar de BENOR attesten voor de gres producten. 

Aerial view of construction site with symbols in hexagons appearing as overlay.
Aerial view of construction site with symbols in hexagons appearing as overlay.

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.