Inbouwdozen

hoogwaardige inbouwdozen voor een gemakkelijke installatie

Nieuw in de Pipelife groep: Preflex

hoogwaardige inbouwdozen

 

 

Een inbouwdoos is een doos waarin de elektriciteitsdraden worden verbonden met een stopcontact of schakelaar. De draden zijn aan de ene kant verbonden met de meterkast, en worden door de muren dus naar verschillende inbouwdozen getrokken. Door de inbouwdoos ontstaat er de mogelijkheid om de elektriciteitsdraden op de achterkant van stopcontacten en schakelaars te monteren. 

Onze Reddy inbouwdozen zijn van topkwaliteit en vullen het Pipelife elektro-assortiment perfect aan. Wij hebben voor elk type installatie de juiste inbouwdoos met een aantal onmiskenbare troeven. Ontdek ze hier! 

installation box general pipelife buildings

Universele inbouwdozen

 

 

 

Onze inbouwdozen staan bekend om zijn de hoogwaardige inbouwdozen met dat beetje meer!

universele inbouwdoos_general

luchtdichte inbouwdozen

 

Met de luchtdichte inbouwdozen is er een belangrijke positie verworven in de groeiende markt van energiezuinige woningen en gebouwen. De elastische membranen zorgen voor een luchtdichte verbinding van kabels en buizen en dragen zo bij tot een verhoging van het globale isolatieniveau.

recessed box sealed - depth 45 - wo screws_general

brandwerende inbouwdozen

De brandveilige inbouwdozen zijn een staaltje van innovatieve productietechniek. Enerzijds worden hoogwaardige grondstoffen gebruikt die de brandveilige dozen geschikt maken voor gebruik in brandwerende wanden EI30 - EI120.  Wanneer de kritische temperatuur bereikt wordt, vormt de brandveilige doos een isolatieschuim dat de doos volledig afsluit van de vlammen. Zo behoudt de doos haar vorm en functie gedurende 120min. én gaat ze de verspreiding van de brand tegen. De brandveilige inbouwdozen zijn bovendien luchtdicht én geluidsisolerend. 

hollow wall box fire proof - depth 50mm - 2M25_general

Geluidsdichte inbouwdozen

 

 

De geluidsisolerende inbouwdozen zorgen ervoor dat de geluidsdichtheid van wanden intact blijft, zelfs bij een gecombineerde plaatsing tot 5 inbouwdozen. 

 

miysis_3d_pipelife_13-Combinaison-avec-preflex_general

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email


Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.