Toezichtsput uit kunststof

Toezichtsput PP

Toezichtput riolering

Pipelife is al sinds het begin van de jaren 90 actief bezig met de ontwikkeling van inspectieputten allerhande in hoogwaardig PP, zowel voor toepassingen in vuil- en regenwaterstelsels als voor huishoudelijke, openbare en industriële projecten. 

Voor de aangehaalde controletoepassingen biedt Pipelife putten aan in diameter 250, 315, 400 en 630.

Voor al deze diameters is er een waaier aan standaardstroomprofielen beschikbaar, waarmee voor iedere hoekverdraaiing een zo correct mogelijke hydraulische oplossing kan worden aangeboden. Als het probleem te riskant en afwijkend blijkt, dan zoeken wij oplossingen met een op maat gemaakt stroomprofiel. De hoogte tot het maaiveld kan dankzij het modulaire systeem met opzetschachten perfect waterdicht overbrugd worden. Naargelang van de diameter zijn er kegelstukken voorhanden die de grootte van het deksel inperken.

Pipelife PRO Manholes 800-1000 DN

INSPECTIEPUT UIT HOOGWAARDIG PP

Toezichtputten, inspectiekamers, controleputten, nazichtputten, … allemaal benamingen van mogelijkheden om een rioleringsstelsel te onderhouden, te inspecteren en eventueel te reinigen. Om “werken” te kunnen uitvoeren kan het praktisch zijn om je rioleringsstelsel “man- of vrouw-toegankelijk” te maken. In andere gevallen is enkel “kunnen inspecteren” noodzakelijk en dankzij modernere controle- en onderhoudstoestellen zijn minder grote mangaten daartoe even efficiënt.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Doordat PP een uitermate geschikte grondstof is om deze vormvaste putmodules te creëren, brengt het ook een aantal voordelen met zich mee. Door de zeer hoge chemische resistentie zijn de putten bestand tegen de meest voorkomende rioolgassen bijvoorbeeld. Ontdek hier de vele voordelen van de PP toezichtsput.

ZEER HOGE CHEMISCHE RESISTENTIE

HOGE WEERSTAND

LICHT VAN GEWICHT

HOGE SLAGVASTHEID

LANGE LEVENSDUUR

MAKKELIJK TE PLAATSEN

MODULAIR

100% RECYCLEERBAAR

PIPELIFE ALS SYSTEEMOPLOSSER

Pipelife heeft ervoor gekozen om deze putten uit hoogwaardig PP te produceren, omdat de eigenschappen van dit materiaal perfect beantwoorden aan de noden in rioolstelsels. Het puttengamma van Pipelife sluit naadloos aan bij het volledige gamma hoogwaardige sanitaire en rioleringsproducten die Pipelife aanreikt.

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.