Het DURA.Port Stappenplan

In slechts 7 stappen realiseren we een structurele, corrosiebestendige oplossing voor mantoegankelijke putten.

7 eenvoudige stappen

Stap 1 I Onsite 3D Scan

Een goed voorbereid man telt voor twee. Door te kiezen voor de optie 'onsite 3D scan' bekijken we samen de actuele situatie van uw rioolput. Aan de hand van een 3D scanner meten we de huidige rioolput volledig op zodat we de put op de beste en snelste manier renoveren. Wist u dat het slechts een paar minuten duurt om een put volledig op te meten? 

Stap 2 I 3D Scan resultaten

Het resultaat van de 3D scanner geeft verschillende verhelderende inzichten over de put. We vinden o.a. alle informatie terug over de aansluitingen en bijvoorbeeld de rechtheid van de put. Zo optimaliseren we het efficiënte proces.

Stap 3 I Pasklare DURA Elementen

Met de resultaten van de 3D scan gaan we aan de slag. We werken zo veel mogelijk met standaardelementen en puzzelen deze in de huidige put. 

Stap 4 I Plan

Ter hoogte van de vloei en bodem zijn er sommige aanpassingen nodig. Uit de 3D scan worden 2D tekeningen opgesteld, zodanig dat elk onderdeel pasklaar kan worden afgeleverd op de werf.

Stap 5 I Elementen op maat

Tijd voor de volgende stap: de productie van de elementen op maat. In onze fabriek te Hasselt gaan we aan de slag met het realiseren van het cutting plan. Onze experts gaan hier zeer nauw tewerk zodat we een optimale passing en plaatsing garanderen. 

Stap 6 I All-in one oplossing

Om een gemakkelijke en efficiënte plaatsing te verzekeren, voorzien we een all-in one oplossing. Deze box bevat: de op maat gezaagde elementen, epoxy, mortel en een installatie gids. Geen verrassingen op de werf! 

Stap 7 I Installatie

De laatste stap: de installatie. Doordat de put op voorhand werd opgemeten, en de schaaldelen op maat worden aangeleverd, bent u gerust dat de nieuwe put de perfecte oplossing is. Ook voor de aannemer brengt dit voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan een vlotte installatie zonder dat er nog aanpassingen van de elementen nodig zijn op de werf. Kortom, een echte win-winsituatie voor beiden partijen. 

Uw aanspreekpunt

Jens Barbieur

Technical Account Manager Infra - Vlaanderen

+32 478 609 451

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.