pipelife en steinzeug overview_kera_dura

Verleng de levensduur van bestaande leidingsystemen met rioolrenovatie

Ontdek meer

Infrastructuur

rioolrenovatie

Om op de lange termijn kosten te vermijden, is rioolrenovatie dé oplossing. Door mantoegankelijke rioolrenovaties uit te voeren verlengen we de levensduur van de riolering. Maar er zijn meer voordelen. Denk aan de minimale hinder voor de omgeving. Ook is het goedkoper dan het volledig stelsel te vernieuwen. Ook kent rioolrenovatie een veel lagere CO2 uitstoot.

Volledige rioolrenovatie

Bij schade over een groot oppervlak of in verscheidene segmenten van het riool is het een logische keuze om voor een volledige sanering te gaan. Naargelang van de vorm van het profiel en de toegankelijkheid op de latere bouwplaats bieden we de geschikte oplossing aan. Ontdek hier de Pipelife Infra oplossingen voor een volledige rioolrenovatie. 

DURA.CL Baustelle Vogelperspektive

GEDEELTELIJKE RIOOLRENOVATIE

Als alleen het stroomprofiel of de kruin van een riool schade vertoont, is een volledige vernieuwing niet altijd economisch haalbaar. Voor de renovatie van toegankelijke riolen biedt Pipelife Infra verschillende oplossingen aan. Lees er alles over. 

Impressionen Einbau DURA.PC Teilsanierung

PUTRENOVATIE

Vernieuwing van de binnenzijde van de put met DURA.Port: de renovatie van mangaten gebeurt meestal in twee stappen. Eerst wordt de bodem van de put hersteld met modulaire halfschalen en geprefabriceerde bermplaten uit polymeerbeton.

Daarna wordt het opzetstuk bekleed met geprefabriceerde, corrosiebestendige segmenten, die in de put worden verlijmd. Door het gebruikte materiaal zijn de dunne wanden een groot voordeel, omdat zo de vrije ruimte maximaal behouden blijft. Ontdek alles over de Pipelife oplossingen voor putrenovatie. 

renovatieput

Raineo®: the rainwater management system by Pipelife

Raineo® prevents flood and water pollution but also can function as water storage. The stored, reusable water can then be used for sanitary purposes or irrigation. Whatever way it is applied, Raineo® takes care of this valuable resource for decades.

The Raineo® system is designed for underground application. It functions under various circumstances and for diverged objectives. For this reason it allows the designer, the customer and the community to make the choice to harvest rainwater whenever and however they choose. Raineo® is designed not only for today’s needs but also for tomorrow’s world.

 

Reken op onze experts bij elke stap

Uw aanspreekpunt

Jens Barbieur

Technical Account Manager Infra - Vlaanderen

+32 478 609 451

Terugbellen

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.