Systemix-Animation

Doorpersing - sleufloze aanleg

Ontdek meer

Infrastructuur | riolering

doorpersing - sleufloze aanleg KERA

In tegenstelling tot riolering die in open sleuf wordt geïnstalleerd, gebeurt dat met doorpersing sleufloos. De aanleg gebeurt ondergronds, waardoor graafwerken overbodig zijn.

De doorperstechniek heeft een doorslaggevend voordeel, want bovengronds gaat het leven tijdens de inbouw van de doorpersbuizen vrijwel onverstoord verder.

Afhankelijk van de lengte van de leiding tussen de noodzakelijke tussenputten, is erlangs het bouwtraject , afgezien van start- en eindput, boven de grond geen noemenswaardige hinder. Bij een  doorpersing loopt het verkeer niet vast, derven handelszaken geen inkomsten en ondervindt de stad ook geen hinder van grote bouwplaatsen. Er worden immers geen straten opengelegd, er is nauwelijks geluidsoverlast of verontreiniging, want de uitstoot van CO2 en fijn stof is zeer gering. Fauna en flora geraken niet gehavend.

Kortom: met een sleufloze methode blijft het economisch verlies beperkt en wordt het milieu amper belast.

Steinzeug-Keramo Rohre

KERA.DRIVE

duurzaam & grondstofbesparend
 

Het KERA.Drive-doorpersassortiment omvat alle componenten die u nodig heeft voor de aanleg van een eigentijdse nieuwe riolering, of voor de doelgerichte renovatie van bestaande rioleringsstelsels. Voor een betrouwbare installatie is vanzelfsprekend een ruime keuze aan gresdoorpersbuizen in alle belangrijke nominale diameters beschikbaar, met perfect daarop afgestemd toebehoren.

Wij bieden u KERA.Drive-doorpersbuizen aan vanaf nominale diameter DN 150, voor gebruik bij huisaansluitingen bijvoorbeeld, tot DN 600. Het gamma wordt vervolledigd met aansluitingen voor inspectieputten vanaf DN 200, in drie varianten, met bijhorende verloopstukken en pasbuizen (korte buizen).

Vortrieb - Detail Passstücke
KERA.Drive Vortriebsrohr

doorpersbuis

Vortrieb - Schachtanschlüsse A, B, C

putaansluitingen

Passstücke Vortrieb Detail klein

passtukken

benor

Zowel voor openbare als voor particuliere projecten is het BENOR-label de belangrijkste kwaliteitsgarantie voor uw bouwmaterialen. Ga naar de BENOR attesten voor de gres producten. 

Aerial view of construction site with symbols in hexagons appearing as overlay.
Aerial view of construction site with symbols in hexagons appearing as overlay.

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.