Open sleuf herobanner

open sleuf

Ontdek meer

Infrastructuur | Riolering

WAT IS EEN OPEN SLEUF METHODE?

Bij een open sleuf-methode wordt het tracé voor de geplande leiding op de bouwplaats uitgegraven. Er wordt een sleuf gemaakt, waarvan de zijkanten met beschoeiing worden gestut. Vervolgens wordt een fundering van zand of grind geprepareerd, dat een stabiele en optimale ligging van de riolering mogelijk maakt. De buizen worden van bovenaf met behulp van een graafmachine in de sleuf neergelaten en op de fundering geplaatst. Nadat de riolering is aangelegd, kan de sleuf laagsgewijs worden aangevuld.

Toepassingsgebieden van de open sleuf-methode bij de aanleg van rioleringen

Pipelife biedt u een brede keuze aan mogelijkheden voor de aanleg van rioleringen in open sleuf. De gepaste oplossing vindt u in ons productassortiment. Toepassingen: nieuwbouw, huisaansluitingen, renovatie, waterwingebieden

gresrioleringssystemen voor openbare wegenwerken

Door hun uitmuntende technische eigenschappen, zoals hun extreme duurzaamheid en dichtheid en hun hoge bestendigheid tegen fysieke en chemische belasting, beantwoorden gresrioleringssystemen aan de hoogste eisen op het gebied van economische, veilige en duurzame afvoer van afvalwater.

Steinzeugrohre Pyramide

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.