Cable Protection Hero Image Open
Cable Protection Hero Image Open

Kabelbescherming

Ontdek meer

Infrastructuur

Kabelbescherming

Ons cable protection-gamma zorgt voor een veilig en gegarandeerd stroomnetwerk. Het beschermt elektrische kabels, telecommunicatie- en datakabels. Ga voor betrouwbare en efficiënte installaties. Zowel bovengronds, ondergronds als onder water. Ook voor hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energieparken heeft Pipelife een oplossing op maat.

Uiteraard voldoen de producten van Pipelife aan alle nationale en internationale veiligheids- en kwaliteitsnormen. 


Kabelbescherming

Producten

PE kabelbeschermingsbuizen

Flexibel en duurzaam: deze PE-systemen overwinnen elk moeilijk terrein. Onze leidingsystemen zijn niet alleen bestand tegen bodemdruk en mechanische belasting, maar zijn ook compatibel met verschillende installatievereisten. 

Electrolashulpstukken

Voor een veilige en trekvaste koppeling tussen HDPE drukbuizen. Pipelife biedt een volledig assortiment elektrolashulpstukken aan. 

Pipelife Kabelflex

Kabelflex

Pipelife biedt een flexibele en robuuste kabelbescherming. Kabelflex heeft een gestructureerde buitenwand voor de stevigheid en een gladde binnenwand voor eenvoudige kabelinvoer. 

Kokerbuis

Geschikt als boorbuis bij gestuurde boringen en als mantelbuis in sleuven. Pipelife biedt HDPE kokerbuizen (in reeks SDR 11 en SDR 17), elektrolasmoffen en een volledig assortiment elektrolashulpstukken. 

Reken op onze experts bij elke stap

Image picture
Image picture

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.