Infrastructuur

Gas Netwerk

Pipelife is al decennialang leverancier van gasbuizen binnen het Belgische gasdistributienetwerk. Met onze expertise en knowhow garanderen we veiligheid en betrouwbaarheid.

We ontwikkelen, produceren en leveren kwalitatieve systemen voor een veilig gasnetwerk. Een daarvan is Pipelife Gas-Stoptm, een veiligheidsventiel dat gaslekken voorkomt.

Ontdek onze oplossingen die voldoen aan de strengste (inter)nationale kwaliteitsnormen en certificaten.


Gas

Producten

Gas drukleiding (HDPE)

Veiligheid staat voorop, zeker bij de installatie van leidingsystemen.  Daarom vertrouwen gasleveranciers al decennialang op Pipelife. Onze polyethyleen leidingsystemen (PE 80 en PE 100) en fittingen zijn een veilige en duurzame oplossing. Voor een betrouwbaar gastoevoernetwerk met een lange levensduur.

Polsafe

Een betrouwbaar systeem dat u helpt bij een veilige (tijdelijke) afsluiting van dienstleidingen. 

Gas Stop system for detecting gas leaks

Electrolasstop

De gasnetwerken in zo’n 40 landen zijn beveiligd met meer dan 9 miljoen exemplaren van Pipelife Gas-StopTM. Dit door Pipelife ontwikkelde overstroomventiel voorkomt gaslekken in gas- en distributieleidingen. 

Bij de beschadiging van een gasleiding  sluit de Pipelife Gas-StopTM onmiddellijk. Zo kan er geen gas ontsnappen en verdwijnt het gevaar op persoonlijk letsel of materiële schade. De Pipelife Gas-StopTM voorkwam naar schatting reeds 40.000 gaslekken! 

Reken op onze experts bij elke stap

Image picture
Image picture

Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.