Tools

Handige tools voor uw installatiegemak

Met de juiste tools kan je als installateur kostbare tijd besparen. De Piplife afschuin- en ontbraamapparaten mogen daarom niet ontbreken in uw werkkoffer. 

Handmatige afschuiner

De handmatige afschuiner is een eenvoudig en compact hulpmiddel om snel en eenvoudig buizen af te schuinen. De afschuiner kan in twee richtingen gebruikt worden zodat je de buis zowel intern als extern kan afschuinen. Ideaal voor buizen van 32 tot 50mm! 

Chamfering tool for 32-50mm pipe Smartline

Spinnpro elektrisch afschuinapparaat

De Spinnpro gebruik je simpelweg met een elektrische boormachine van 14V of meer. De afschuinkop past zich automatisch aan de diameter van de kunstof buis aan waardoor je in een mum van tijd een perfect afgeschuinde buis verkrijgt. Spinnpro is verkrijgbaar in 2 formaten : 75-110mm en 110-160mm.  De mesjes zijn vervangbaar waardoor je jarenlang plezier hebt van je Spinnpro! 

PVC Spinnpro buitenriolering

Ontbramer

Het ontbramen van afvoerbuizen is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat je de dichting niet beschadigt. In geval je een verbinding moet maken,  voorkomt het ook dat er kleine deeltjes kunststof in je verbinding terecht komen en je geen goede hechting verkrijgt.  De Pipelife ontbramer is een kleine,  handige tool - niet groter dan een schroevendraaier- die de job perfect klaart. 

Chamfering tool

Gerelateerde oplossingen

Master3-group-picture

Master3Plus

smartline bend 75 white

Smartline


Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.