Master3Plus-soilandwaste_open

Master3Plus akoestisch binnenrioleringsysteem

Ik wil meer weten

Stille afvoer, eenvoudig en snel te installeren

Met Master3Plus biedt Pipelife een geluidsarm afvoersysteem in polypropyleen (PP) dat op effectieve wijze lucht- en contactgeluiden vermindert. 

Het Master3Plus assortiment omvat, naast gemofte en gladde buizen, ook een ruime waaier aan dubbel- en enkel gemofte hulpstukken in verschillende lengtes en diameters die een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maken.

Dankzij het complete assortiment is het Master3Plus PP binnenrioleringysteem eenvoudig inzetbaar in elk installatieproject, hoe complex ook.

Door de uitvoering in duurzaam PP en het doordachte ontwerp van de buizen en hulpstukken garanderen we dat het Master3Plus afvoerysteem, bij minimaal onderhoud, minstens 50 jaar lang meegaat.

 

Master3Plus_Products-Benefits-Thumbnail

SNELLE INSTALLATIE

UITGEBREID ASSORTIMENT

LANGE LEVENSDUUR

contacteer ons

Wil je meer weten over het Master3Plus systeem? Contacteer ons hier!

*  Verplichte velden

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door een e-mail te sturen naar info@pipelife.be. De rechtmatigheid van de verwerking van uw gegevens voorafgaand aan uw intrekking van toestemming blijft onaangetast. Voor alle details over het opslaan, verwerken en verwijderen van gegevens en ook het inkijken van uw persoonlijke data, verwijzen wij u graag naar onze Privacy Policy.


Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.