Two Senior Architectural Engineers Working With Building Blueprint on a Personal Computer. They Actively Discuss Various Plans and Schemes.

Two Senior Architectural Engineers Working With Building Blueprint on a Personal Computer. They Actively Discuss Various Plans and Schemes.

Master3Plus akoestisch binnenrioleringsysteem

Lees meer

Snel en eenvoudig binnenriolering ontwerpen met BIM

Voor het Master3Plus binnenhuisrioleringsysteem biedt Pipelife een handige digitale ontwerpservice om nog sneller en eenvoudiger ontwerpen te maken. Op basis van uw digitaal plan produceren wij nauwkeurig virtuele simulaties, snelle meetberekeningen en grondige kostenrapporten. We bieden ook een volledige BIM-bibliotheek die eenvoudig te gebruiken is bij openbare aanbestedingen.

De uitvoering in 3-lagig PP en het geluiddempend ontwerp van het Master3Plus afvoersysteem zorgt voor een superieure geluidsisolatie. De gladde binnenlaag en de hydraulisch geoptimaliseerde vormgeving van de hulpstukken verbeteren de doorstroming van water, terwijl de akoestische beugels de contactgeluiden onder 10dB houden. 

Ons uitgebreid assortiment met meer dan 200 hulpstukken, biedt volledige ontwerpvrijheid en oneindig veel combinatiemogelijkheden.

 

Master3Plus thumbnail NL

Eenvoudige BIM ontwerpservice

Optimale geluidsisolatie onder 10 db(a)

hydraulisch geoptimaliseerd ontwerp

Contacteer ons

Een project in de pijplijn waarbij het Master3Plus systeem van pas kan komen? Laat ons je adviseren!

*  Verplichte velden

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door een e-mail te sturen naar  info@pipelife.be. De rechtmatigheid van de verwerking van uw gegevens voorafgaand aan uw intrekking van toestemming blijft onaangetast. Voor alle details over het opslaan, verwerken en verwijderen van gegevens en ook het inkijken van uw persoonlijke data, verwijzen wij u graag naar onze Privacy Policy.

1742006420

BIM ontmoet master3plus

In onze BIM bibiliotheek vindt u alles wat u nodig heeft om zelf te ontwerpen, inclusief openbare aanbestedingen.

Download onze Master3Plus bibliotheek en gebruik BIM om je projecten te optimaliseren.

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.