Smart water probing

Ontdek meer

Infrastructuur | Drinkwater

Smart Water Probing

Een flexibel systeem voor een betere controle over de kwaliteit van uw volledige waternetwerk: de Pipelife Smart Probe elimineert alle blinde vlekken.

Installeer Pipelife Smart Probe op elk punt rechtstreeks in de toevoer- en distributieleidingen van drinkwatersystemen. Wees gerust: de installatie is hygiënisch, veilig en de watervoorziening wordt niet onderbroken.

Dankzij het innovatieve modulaire ontwerp op batterijen kan u heel precies bepalen wat het systeem meet- altijd en overal.  

Potable Water

Optimaliseer water- en netwerkveiligheid

Spoor sneller en eenvoudiger problemen op in het volledige waternetwerk. Door de plaatsing van sensoren volgt u het waternetwerk en de situatie binnenin uw leidingen op de voet. Voor meer controle en precisie.

Catalogue

Innovatieve modulaire oplossing

Verwijder, verwissel of vervang sensoren in een mum van tijd. Het accusysteem bestaat uit een schakelbord en een cartridge met sensoren die op elk moment toegankelijk zijn vanop grondniveau voor vervanging en onderhoud.

Wastewater

Onafhankelijke werking

Pipelife Smart Probe werkt onafhankelijk van het elektriciteitsnetwerk en is dus niet-plaatsgebonden.  Zo treedt u snel op bij watervoorzienings-problemen tijdens een stroomonderbreking. De batterijen vervangt u eenvoudig, zonder graafwerken. 

Product

Snelle installatie, zonder onderbreking

Een snelle installatie binnen de 2 uur, zonder onderbreking van de watertoevoer en zonder watervervuiling. Na installatie verloopt het onderhoud of het vervangen van sensoren of batterijen vanop grondniveau.


Contacteer ons

Een vraag of verzoek? We helpen u graag verder!

Email

Downloads

Vind hier de meest gevraagde downloads.

Downloads
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons

Heeft u een vraag of een specifiek verzoek? Kies dan een van onderstaande contactmogelijkheden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terugbellen

Telefoonformulier
We nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.
Mailformulier
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op via e-mail.